Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt mar valami/valaki aki...

Volt mar valami/valaki aki nagyon lényűgözőt?

Figyelt kérdés

Olyan szinten hogy levegőt sem tudtál kapni , vagy annyira boldog voltál hogy sírtál és mosolyogtál egyszerre. Ha igen mi volt az ?

Saját tapasztalatokat szeretnek hallani.

2010. szept. 1. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor a 18. szülinapomon arra ébredtem, hogy valaki dudál, mint az őrült a kertünkben és mikor kinéztem láttam, hogy apám ott ül egy Mercedes SLK-ban. Na, akkor pont ilyen érzésem volt, mert tudtam, hogy azt nekem szánja.
2010. szept. 1. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

nem érzelegni akarok, vagy nyáladzani,

de amikor barátomnak egyszer mennie kellet már haza, és mondtam neki, hogy ne hagyjon itt (sok a problémám ő az egyetlen akiben bizom és szeretem) akkor megölelt, és rámutatott a "szívemre" és azt mondta, hogy 'mindig veled leszek itt bent', az nem is tudom... annyira jó volt, hogy nemtudom, elkezdtem könnyezni...

...anniyra szeretem... :)

2010. szept. 1. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A Pasi, a titkos Szerelem küldött nekem egy szív alakú követ. Előtte minden olyan bizonytalan volt, de abban a pillanatban, amikor a kezembe kaptam (s mivel titok, ezért gyorsan el kellett tennem), és kitapintottam mi az, elállt a lélegzetem, a vér a fejembe futott, a lábaim remegtek. Bizonyossá váltak a szándékai. Szép pillanat volt.

Sírtam és mosolyogtam, boldog voltam a testvérem esküvőjén, ahol én lehetettem a tanú. Szintén felejthetetlen!

2010. szept. 1. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

amikor kb 3-4 hónap után újra láttam azt, akit szeretek :)

(pedig ő nem szeret és mással van együtt, de úgy, hogy tudom hogy boldog, én is az vagyok.. :) )

2010. szept. 1. 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!