Kurama visszafog térni?
Most néztem meg a Boruto 218. részét és sajnos a kedvenc szereplőm, Kurama meghalt..
Viszont hallottam olyanokat, hogy elvileg nem tűnt el véglegesen, hanem vissza lehet valahogy hozni. Ez igaz? Esetleg a többi Bijuu-n keresztül nem lehet megint visszahozni? Ha már a készítők annó Hegyi Kéjencel nem tették meg :(
Sorozatban eddig valahogy soha nem jött át, hogy Kurama mennyire lényeges szereplő is, most viszont ezzel a brutálisan jó endinggel és résszel nagyon jó lezárást kapott a története és kár lenne bemocskolni. Kerek a történet, azzal kezdődött, hogy megölte a Hokaget és azzal végződött, hogy megmentette. Szomorú rész volt, de így lehet igazán értékelni a dolgokat :).
Pótolása pedig méltatlan lenne, nem egy cserélhető csakra akkumulátor volt (azért utálta az embereket, mert így tekintettek rá), idegesítő, hogy egyeseknek ez jut eszébe a történtekről, hogy jaaj Naruto gyengébb lett.
Jó lehetőség ez, hogy valamilyen más harci technikát lássunk tőle (és Sasukétól is), mert a Boruto-ban nagyon elpuhultak, Naruto 100%-ban Kuramara támaszkodott, Sasuke pedig a Rinneganját egy Uber szolgáltatásnak használta, gyakorlatilag csak teleportálgatott vele.
Ha jól emlékszem a két Kurama egyesült a Sasukeval való csata után. De abban egészen biztos vagyok, hogy nincs még egy Kurama, aki a szabadban mászkál.
"De abban egészen biztos vagyok, hogy nincs még egy Kurama, aki a szabadban mászkál."
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!