Hova mennyünk osztálykirándulásra? Nem aludnánk ott . Egy napos lenne. ötleteket kérek. Köszi most vagyunk 7. esek.
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 14:00
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
húha te döntöd el hogy hova mentek kirándulni???
3/10 A kérdező kommentje:
vmi izgalmas kéne...ott már voltunk..
és olyan szórakoztató kéne :D
2010. szept. 1. 14:17
4/10 A kérdező kommentje:
hát mondjuk hogy ami nekem tetszik az másnak is...
2010. szept. 1. 14:18
5/10 anonim válasza:
Könyvtárba. Egész napos jó program lenne a helyesírási szabályzatokat olvasni, te kis mindenki szava én vagyok gyerek :) Ha nem is tetszik az ötlet, meggyőzlek róla, hogy tetsszen, mert ami az én szavam, az meg a tiéd lesz előbb-utóbb.
6/10 A kérdező kommentje:
én nem így értettem -.-
az osztályban általába ugyanaz a véleményünk...
csak 6an járunk az osztályba...
nem nehéz olyat találni ami mindenkinek tetszik.
te okostojás. -.- normális válaszokat léci!
2010. szept. 1. 14:25
8/10 anonim válasza:
A Vidámpark jóóó... egyébként meg Csodák Palotája (baromi jókat lehet ott szórakozni :D)... esetleg Vasúttörténeti Park. Meg bármilyen múzeum... bűár attól is függ, hogy hova menjetek, hogy lesz-e veletek tanár, és ha igen, akkor jó fej/laza-e...
9/10 A kérdező kommentje:
egy begyöpösödött banya a tanárunk -.- :S
vidámparkba nem vinne el -.- :S
a banya is azt mondta h vasúttörténeti múzeum..
de bemagyaráztuk neki h ott már voltunk. be is hitte. XD
na de 8.
más??
2010. szept. 2. 18:30
10/10 anonim válasza:
Sóbri Jóska kalandpark.Most nagyon jól megújult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!