2 perce vettem észre, hogy: megjött a menzeszem ( elsőnek ). Azt se tudom mit csináljak, hogy: mit kell csinálni, meg minden. De anyunak még nem mertem szólni. Mit tegyek?
Ti mit csinálnátok a helyemben?:O:( :S
:(
Anyukádnak már el kellett volna magyaráznia, mit kell majd ilyenkor tenned! Szólj neki, diszkréten. Kérjél tőle betétet.
Ne ijedj meg!
Elősször is tegyél be egy betétet, a tampon használata ugyanis nem szerencsés az első menzinél.
Aztán szólj anyukádnak. Tudni fogja, hogy ez nem rossz, hanem az élet egyik legtermészetesebb dolga. Nem hiszem, hogy lenne félnivalód az miatt, hogy nagylánnyá értél...
Én egy 12/Lány vagyok... Még mindig nem szóltam..
De ő tiszta beteg ( és amúgy is a bugyim koszos ) . De amúgy meg du.: 4 óta nem jött vér..
Elképzelhető, hogy: akkor csak egyszeri kis vérzés? Vagy barna folyás? Vagy mi ez?? Vagy el is múlt? Vagy mi?
Ha törlöm a punci.ma* akkor nem véres a WC Papír.. mi van akkor? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!