Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen Gázpisztolyt vegyek?

Milyen Gázpisztolyt vegyek?

Figyelt kérdés

Kizárólag önvédelmi célra szeretnék vásárolni egy gázriasztó fegyvert; gyakran járok haza este, nem éppen a legbarátságosabb környékeken.

Olyan pisztolyt szeretnék, ami esztétikailag is "jól néz ki", valamint megbízható, és garantáltan képes hatástalanítani a veszélyforrást.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

E.

ui. Aki jártasabb ebben a témában, privát üzenetben is szívesen várok tanácsokat, észrevételeket!

2021. szept. 30. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7

Olvass újra mit írtam

Dezodor+bicska

Úgyis lehet használni hogy simán lefújod

De az is számít hogy mi van az támadónál,vagy milyen felépítésű,vagy milyen szer alatt áll,vagy hányan vannak.

Ne mondj hülyeséget!

10

Persze,én is bekötöm az biztonsági ővet,mégse ütköztem sose.

2021. szept. 30. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:

11.-nek.

És miután 2-3X pofán fújtam, vagy lőttem, szerinted megvárom a rendőrt?

Vagy lenyomoznak a hüvely alapján?

2021. szept. 30. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:

12

Figyusz,önvédelem önvédelem marad.

Nincs olyan hogy pl:cak gázpisztolyal lehet védekezni gázpisztolyal.

Olyan van hogy 2-3 vagy több ember betámad vagy fegyverrel vagy mind2 akkor jogosan használhatod.

De ki mondta hogy ott kell maradni az tett helyzénén?

Komolyan,ha megtámadnak és nincs több esély hogy lőj/támadj,és mondjuk meg is teszed,utánna nem lenne első dolog hogy menekülj az fenében onnan?

2021. szept. 30. 20:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Mekkora a kereted ? Revolverből van 30-35 ezer Ekol Viper - Zoraki R1 alap kevesebb acél , 70-100 ezer Alfa sok acél . Felautomataból olcsób 35-40 ezer Zoraki 914 , Ekol Alp , Ekol Aras compakt , Retay s2022 . Ezek 2 x 3szor annyi mert Németoiak : Record Weinrauch Röhm ME Colt IWG , de nem 3szor jobbak ...
2021. okt. 7. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:
valóban szépen kiöntött fémöntvény vagy inkább féltégla,kb annyit is ér.egy komolyabb gázspray többet érhet,jellemzően ezeket lengyen oldalról lehet online rendelni.meg kint érdekesebb dolgokat kapni,mint Mo on.Sajnos az un nem halálos eszközök még a gumilövedékes is egyre kérdésesebb,hogy alkalmas bármire is,egyre durvább esetek vannak mostanság,ahol rendre kiderül a gumis sem ér semmit sokszor.akinél meg igen,oda elég a gázspray is.
2021. dec. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!