Elhagyatott helyeket nem ismertek véletlen? Fotózás céljából.
Sziasztok. Elhagyatott helyeket keresek nagyrészt fotózás és videózás céljából Bodapest vagy kissebb vonzáskőre is szobajöhet
Nem akarok vacakolni a papírokkal szóval valami nem figyelt hely lenne jó.
Bármi ilyen fajta helyet ismersz azt ne tartsd magadba kőszi.
Ha beírod a gugliba, hogy urbex, rengeteg találatot kidob.
Én is szoktam néha keresni ilyen helyeket Budapesten, de lezárt területekre soha nem mászom be. Ezeket általában kívülről fotózom. A Józsefvárosi pályaudvar területére egyszer beosontam, mert a kerítésen volt egy lyuk, ahol simán átfértem. Kb. negyed óra elteltével tűntem csak fel az épp ellenőrzést tartó önkormányzati rendészeknek, de jó fejek voltak és azt mondták, hogy kapok még negyed órát, aztán sipirc! A népszigeti volt Ganz-gyár területét azt hiszem, nem őrzik (legalábbis én pár éve teljesen zavartalanul jártam végig). A Nagyvásártelepen bár van egy nem túl barátságos biztonsági őr, de ha a déli oldalról mész be, nem fog észrevenni. Innen nincs messze a Soroksári úti rendező pályaudvar, amit szintén nem őriznek. Itt pár hete jártam és egész jó képeket lőttem. A csepeli gyártelep (Csepel Művek) is egész jó célpont, itt teljesen legálisan járkálhatsz az épületek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!