Milyen volt az első napod a középsuliban?
Hú, az de régen volt már, kb 5 éve.
Hát tök rossz volt bemenni 39 ismeretlen fenomén közé.
Most Egyetemre járok :D
Hú, hát az régen volt, pont 15 éve... :) 8 osztályos gimi volt. Arra emlékszem csak, hogy otthon hisztiztem, hogy úristen, ki mellé fogok ülni, találok-e barátnőt, mert nekem egyik volt osztálytársam se jött oda az általosból. Végül is egy lány mellé ültem, akit zenesuliból ismertem. :)
Másra nem nagyon emlékszem. 25/N
Nekem szerencsére 5 addigi osztálytársam is abba az osztályba került,és még további 5 volt évfolyamtársam is:D
De mivel nem oda valósiak voltunk busszal kellett bejárnunk,és azelőtt nem nagyon buszoztam még,mondtam nekik h várjanak meg,mert egy könyvemre még várnom kellett,de hosszú volt a sor és a szemetek ott hagytak mire végeztem:D Így rohanhattam a buszváróhoz h mikor is mennek a buszok meg stb...
Tavaly volt.
Nehéz volt, majdnem sírtam félelmemben :D Kicsit fura volt az idegen környezet, de most már egész másképp indult az év, hogyismertük egymást már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!