Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szomorú vagyok! Feldobnátok...

Szomorú vagyok! Feldobnátok valamivel? L/14

Figyelt kérdés
Holnap suli. NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utálom az egészet, semmi kedvem hozzá!!!! :@ :(
2010. aug. 31. 19:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Aranyos macskád van, én is elmentem. :)
2010. aug. 31. 19:51
 12/23 anonim ***** válasza:

19:03 Romániai vagy?

nálunk is 13-án kezdődik:)

2010. aug. 31. 20:04
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

Erre a macskára Én is elmentem!

-Ja, nem arról van szó?! Bocs. késő.

2010. aug. 31. 21:16
 14/23 anonim válasza:

hmm :P

ha van kedved ismerkedjünk zzoollee-95@hotmail.com ;)

16/F

2010. aug. 31. 21:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Milyen volt az első napod?

Cicás - papagájvideós vagyok:)

2010. szept. 1. 10:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Úristen! XD Nem úgy értettem hogy a macska látványától "elmentem,, :D Hanem úgy hogy elmentettem a többi kép közé! :P XD
2010. szept. 1. 18:10
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja, és megvolt az évnyitó. Szar volt. Úgy beszéltük meg bnőmmel hogy odajön hozzánk reggel és felhívott h már kész vok-e mert akk indul. De kicsit elaludtam és mondtam neki hát még vagy 10 perc kéne mert még csináltam a hajamat meg még nem is festettem ki a körmöm meg fogmosás se volt. :S Azt mondta h akk elindul és majd a négyes kereszteződésnél találkozunk. Én indultam miután kész lettem de végül is nem együtt mentünk csak a suli előtt találkoztunk mert vmi kutya megkergette bnőmet és egy másik úton jött azért nem láttam. Az igazgató annyit halandzsázott h milyen jó lesz ez az év is a szép új iskolába meg minden marhaság már majd megfagytam szoknyába. Aztán végre bemehettünk a terembe és persze mindenkinek megvolt a párja csak mellém nem ült senki. Tulajdonképpen egész végig senki nem szólt hozzám csak a fiúk amikor osztottam a könyveket h:Igyekezz máá!! -.- Ráadásul még egy köcsög fiú is piszkált az osztályból. Elküldtek a régi helyemről. -.- Miközben sorbaálltunk a sulikönyvtárnál a könyvekért megcsípett egy szúnyog de nem tudtam megvakarni mert akk elszakítottam volna a harisnyámat mert hosszúra hagytam a körmöm. Aztán az a 3 óra csak eltelt de amint kiléptünk a suliból azonnal szakadni kezdett az eső nálam meg nem volt semmi csak egy mellény. Hát inkább nem részletezném. Bőrig áztam ráadásul a cípőm is beázott. Ja, és a nagy igyekezetben hogy átugorjak egy pocsolyát h ne ázzon be még jobban a cipőm megfeszült a harisnyám és felszaladt. Mehet is a kukába. :(
2010. szept. 1. 18:25
 18/23 anonim ***** válasza:
2010. szept. 8. 19:21
 19/23 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=QXj2TFztG34&feature=related

Nekem sincs kedvem nagyon a sulihoz, de arra gondolok, ha most jól elvégzem az iskolát, utána jön egyetem vagy fősuli, és majd 20 évesen nem kell majd egy gyárban 12 órát gürcölnöm. Mindig nézz előre, és ne foglalkozz a többiekkel. Tudom, hogy nem könnyű, mert én is ilyen helyzetben vagyok, de ne a jelennel foglalkozz, hanem a jövő felé kacsingass:)

2010. szept. 8. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézelődj, szerintem egy kicsit felvidulsz. :D

2010. szept. 8. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!