Nem találok egy kérdést?
Figyelt kérdés
Szóval kicsit régen volt de annyi volt a lényege, hogy egy anya nem akarta a házában hogy a férje vagy a gyereke ott egyenek húst és megkérdezte, hogy "jó anya vagyok e ha" kb ilyen lehetett a kérdés címe, de már arra sem emlékszem. Kis vita alakult belőle mert hamar megválaszolta a kérdező magának a kérdést és utána mindenkinek beszólt vagy mi. Belinkelné aki tudja miről beszélek? Nem találom és megszeretném nézni hogy jött e még új válasz.2021. szept. 21. 12:11
1/8 anonim válasza:
Az ilyeneket törölni szokták. Ha az előzményeidben megtalálod esetleg, de az már a kategóriát nyitja meg a kérdés helyett, akkor törölték.
2/8 A kérdező kommentje:
1.töröltem onnan mert nem volt már lényeges de most vissza szeretném nézni és nem találom. arra sem emlékszem hogy kezdődött így visszakeresni se tudom. nem biztos hogy törölték mert nagyon sokáig ment de lehet mert a végére csak kötekedett a kérdező..
2021. szept. 21. 12:53
3/8 anonim válasza:
Nekem néha van,hogy nem dob ki a kereső valamit; de amúgy pl ha tudod, hogy nagyjából mikori, és le tudod szűkíteni a kategóriákat, hogy valszeg melyikben volt, akkor hátha talán könnyebben megtalálod; de lehet, hogy hosszadalmas lesz; főleg ha lehetséges, hogy tényleg törölték.
4/8 anonim válasza:
*Még egy trükköt ajánlanék,
CTRL és F billentyűk együttes lenyomása, lenyílik/felnyílik egy kis ablak, abba ha beleírod a szót/kifejezést, amit keresel, akkor végigugrál az egészen, ahol a weboldalon a szövegben megtalálható az a kifejezés; és akkor nem kell mindet egyenként végigolvasnod, hanem csak végigurálsz azzal a kis lenyíló ablakkal, ott van rajta nyilacska is, ha azon kattingatsz, akkor kijelöléssel végigugrál azokon a szavakon, amiket kerestél.
5/8 A kérdező kommentje:
3.Azon vagyok egy ideje de nagyon elfelejtettem és ezért reménykedek hátha valaki emlékszik rá. Valami olyan lehetett hogy "Jó anya vagyok, mert nem engedem meg férjemnek meg gyerekemnek hogy a házban egyen húst?" vagy hasonló. És elírta a kulcsszavakban is a vegetarianizmust így úgy se lehet keresni.:(pedig érdekelne
2021. szept. 21. 12:58
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Én is pont most találtam meg. :)
Arra kerestem rá, hogy rossz anya vagyok, és egyből kidobta.:):)
8/8 A kérdező kommentje:
6.Köszönöm, ez az :D.
hihetetlen hogy még mindig írt a kérdező...mire fel?
2021. szept. 21. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!