Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van értelme évtizedekig...

Van értelme évtizedekig lakásbiztosítást fizetni? Vagy mennyi az éves minimum amit még érdemes fizetni?

Figyelt kérdés
Ha félretettem volna, minden káromat (ami nem volt) fedezné.Mekkora az "esélye" egy betöréses rablásnak? Ez maga a lassú kirablás😈 Gondolkozom a megszüntetésen. Ha korábban észbekapok, és megszüntetem (megtakarítok) jobban jártam volna sztem. Kis panellakás nem nagy értékekkel.
2021. szept. 16. 05:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam kis PANEL lakás nem nagy értékkel. Természeti csapások mondhatni kizárva ráadásul 10.(legfelső emelet) Azon kívül amit írtam (bizt.összegek megtakarítása) van más megtakarításom is. Kíváncsi lennék hányan jàrtak jól (százalékosan) a biztosítással. Kb. mintca lottón😂
2021. szept. 21. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!