Minek kell holnap menni iskolába?
Nem tudom. :(
De sajnos nekem is keLL mennem :S :(
ez jó kérdés xD
kérdezd meg azokat akik a parlamentben ülnek -.-"
énsem szivesen megyek abba a Sz@*rba :'(
utálom =/
én most jöttem haza a suliból: könyvekert mentem ami 1 héttel ezelott volt de én akkor külföldön voltam nyaralni
a nagyon nagyon messzi törökországban
majd aztmondom nekik hogy én ugyhallottam hához küldik :D
Törökszentmiklós Székács elemér SZKI.
nekem lehet hogy még tanitas sem lesz
annyira "ujitják" a sulit XD
de kajakra
mintha 1 atombomba csapott volna le
mindenütt teherautók meg munkagpek
kegyetlen a látvány
Szerintem olyan hülyeség, hogy holnap kezdődik a suli. Megadhatták volna még ezt a hetet szünetnek. Aztán jövőhét hétfőn meg kezdődne a suli.
Én az évnyitót is hülyeségnek tartom, főleg ha nem egy nap van a suli első napjával. Most minek kell befáradni a suli előtti napon évnyitóra? Ráadásul este 6-ra?! Arra nem gondolnak, hogy valaki másik városból jön és mondjuk buszoznia kell? -.-" Tart az évnyitó 7-ig utána meg buszozzon haza a szerencsétlen. Mire hazaér 8 óra, másnap meg suli..
Életemben először most nem kezdődik nekem iskola szeptemberben, ugyanis idén májusban végeztem:-)
Persze dolgozni kell, de azért azt valahogy jobban szeretem még.
Nem tudom én se :S De nagyon nem szeretnék bemenni :(
4 osztályfőnöki óra lesz és még évnyitó :S:(
12:50 -es! Jövőre tényleg augusztus 29-én kezdődik? Hinnan tudod?
Amúgy sok országban már hétfőn elkzedődik az iskola.
Mindegy, ha kiadták volna ezt a hetet még szünetnek, akkor meg nyáron kéne 3 nappal többet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!