Miért csíp a Mycosid hintőpor?
Ágyéktáji részén, gombára, vagy csak sima be pállásra gondolok. Égő - viszkető érzés, pici piros pöttyök jöttek ki pár napja,mit tudtok javasolni?
Miért csíphet kegyetlen módon mikor rá szórom a port?
(30/f)
Próbáltam köröm virág, teafa olaj 100% - os, a vízbe csepegtetek pár cseppet fürdésnél, köröm virág por, canesten, meg most vettem exoderil sandoz krémet is.
Meg meg emeltem a c vitamint is, és mellé iszok gyömbér teát állítólag jó az is.
Mit javasoltok esetleg?
Volt már valaki ebbe a helyzetbe?
És ki mivel gyógyult meg? És mennyi idő lehet?
"A bőrgombára használom a mycosidot"
Igen, erre rájöttem. De aztán panaszkodsz rá, hogy csíp. Akkor lehet, hogy valamelyik összetevőjére érzékeny vagy. Ha így van, akkor talán jobb lenne kenőcsöt használni. Látom vettél több fajtát is. A kezelése több hét is lehet. Nem használ egy hét alatt.
Rendben, és köszönöm válaszod.
Valamelyik csak be válik. 🙏
Akkor az azt jelenti hogy ne is használjam?
Attól függetlenül még lehet hogy hat nem?
Lehet így jelzi, hogy pont hogy ér valamit.
Köszönöm válaszod 🙏
Abba hagytam, mer elviselhetetlen lett.
Mikor rá szórom, úgy csípi, hogy fél óráig fetrengek a földön tőle >< de utána órákig semmi baj, viszont, most át állok majd a canesten plus spray - re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!