A Józsefvárosi piacon vannak gyerekruhák is?
Figyelt kérdés
Elsősorban kabát, harisnya, cipő érdekelne, valamint hogy milyen árban kaphatók ezek.2010. aug. 31. 11:08
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kinézek. Az árakat esetleg nem tudod, mondjuk egy kínai bolthoz viszonyítva?
2010. aug. 31. 11:23
3/5 anonim válasza:
attol függ h milyen gyerekruha. 0-6 vagy 6-12 vagy 12-18éves. rendszerességgel vásárolok ott,de egy tanácsot fogadj el. zoknit soha ne vegyél ott.2 nap után kilyukad. amúgy érdemes kinézni az árát ne kérdezd ha vásárolsz és drágának tűnik alkudozz vagy hagyd ott és majd utánad szól h akkor oda adja kevesebbért. sok szerencsét:)
4/5 anonim válasza:
elfelejtettem mondani h a kinai boltokhoz sokkal olcsobb. én egy jű minőségű plédet vettem a Józsin 1000HZF-ért még a kinai boltban 3500HUF lett volna :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A 19 hónapos fiamnak vennék őszi-téli ruhákat, a mai időjárást tekintve sürgősen. A tanácsot megfogadom, köszi, zoknit nem veszek.
2010. aug. 31. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!