Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kezdem barátnőmet kevésbé...

Kezdem barátnőmet kevésbé érdekelni?

Figyelt kérdés

Ovis korunk óta vagyunk barátnők. Akkor romlott meg a viszony ahogy ő középsulis lett.

Most írok példákat.

1, (külön városban élünk) Ő járt ott ahol én lakok, msnen ki volt neki írva a barátnői neve meg hogy jó volt ma(még egy éve se a barátnői, és ők sűrűn találkoznak velem meg akkor már rég nem) Kérdeztem tőle hogy azért nem hívott mert a bnőival találkozott? mondja hogy igen.

2, Ha valamiről hallgatnia kéne, olyanokról ami engem kellemetlenül érint, ő azokról nem hallgat.

3, Szülinapomra meghívtam, és nem az hogy lemondja, hanem előtte való nap hívom, hogy na akkor mikor menjek ki elé, erre azt mondja, hogy ő nem jön.

4, Később felköszöntött..nem szoktam az ajándék értékét nézni meg hasonlók, de egy közel 20éves barátságban azért lehetne személyesebb egy ajándék.

Azt hozzáteszem, én ezüst gyűrűt vettem neki, szép dísztasakban.

Ő meg szülinapomra ami nyáron van karácsonyi dísztasakban egy üveg szénsavas bort, holott tudja hogy utálom a szénsavasat, és hogy az alkoholt nem is kívánom mostanában, és hogy betegség miatt nem is ihatnék.

Én megértem ha éppen nincs pénze ezüst gyűrűre, de akkor is azt érezzem már hogy néz annyiba hogy nem karácsonyisba adja, és hogy legalább nem szénsavas a bor mert tudja hogy utálom.

Máskülönben egész kedves velem, kísérget, csak néha rájön a nem tudom mi és akkor mint aki meg van sértődve rohan haza. Állítólag én vagyok a legjobb barátnője. Ennek ellenére már az egész falu tudja hogy megbuktam, mert elterjesztette, pedig mondtam hogy ne híresztelje. Nem szégyenlem, de jobb ha itt nem tudják, tudom itt milyenek az emberek.

18/L

2010. aug. 31. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Hát, szerintem Te is tudod a választ, megfogalmaztad a címben. Azt hiszem, ez a barátság már nem a régi. Tudom, nehéz tudomásul venni (velem is volt ilyen), főleg ilyen régi barátság esetén. De változnak az emberek. És az még a kisebb gond, hogy személytelen ajándékot ad, de az, hogy pletykál Rólad, elmondja a bizalmas dolgaid, az gáz.

Osztálytársaiddal hogy vagy? Mert szerintem ideje más barátnő(k) után nézned. Remélem, sikerrel jársz! 25/N

2010. aug. 31. 10:51
 2/3 anonim válasza:
Ez szerintem is egy barátság vége.És nagyon átérzem a helyzeted mert most lett az én barátságomnak is vége.A legjobb barátnőm külföldön babysitter és mindig velem beszélt msnen mikor kint volt,terveztük hogy milyen jó lesz ha hazajön együtt leszünk sokat.Erre mikor hazajött el se jött hozzám és képekről tudtam meg hogy ő nagyon is jókat bulizik új barátnők társaságában.Már egyszer ez megtörtént de akkor kibékültünk,most már nem foglalkozok vele mert nem éri meg.Örülök is hogy kint van és nem idegesítem magam rajta.De tapasztalatból mondom hogy magányos lesz a barátnőd akkor majd fog még neked nyalizni hidd el....
2010. aug. 31. 11:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértő válaszokat.

Osztálytársaim még nem tudom kik lesznek:)

Tavalyi osztályból van barátnőm, csak vonattal 1óra távolságra lakik, és így szétváltak az útjaink.

Én nem félek attól, hogy nem lesz barátnőm, engem csak az bánt, hogy Ő viselkedik így velem. Teljesen eltávolodtunk, és tudom, hogy már ami barátság most alakul ki, az már koránt sem lesz olyan mély, mint amilyen ez volt.

Sok szerencsét Nektek:) És köszönöm még egyszer hogy válaszoltatok.

2010. aug. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!