Névváltoztatás esetén a gimnáziumi tabló képen a név a régi marad, vagy van rá valami mód h az új névre cseréljék?
Mondjuk 18 éves korogdig nem is változtathattál volna.
De a lényeg, hogy kapsz egy igazolást, hogy mi volt a régi neved és mi az új. A továbbiakban pedig ezzel tudod igazolni hogy ki voltál.
Nekem volt olyan kollégám aki nevet válzotatott. A bizonyítványai, stb a régi nevén voltak és minden olyan papírhoz ami a régi neve volt csatolnia kellett ügyintézésnél a névváltoztatásról szóló igazolást.
ennyi a történet. +1 papírt kell magadnál hordanod
Miért, utólag nem "milyen már ", hogy Kovács Viktória név virít a Kovács Erzsébet képe alatt, pedig olyan nem is volt az osztályban?
A 18 éves korral jövőnek: speciel nekem szept 15 -én van a szülinapom, évvesztes voltam, tehát az utolsó gimis osztály első két hetében voltam 18 alatti...
De például volt egy osztálytárs, aki először másik suliba járt, ott első után eltanácsolták, így jött hozzánk, újra elsőbe, szóval mindenkinél egy évvel idősebb volt.
Még egy: olyan is volt, aki először elvégzett egy kétéves gyors-, és gépírói tanfolyamot, utána kezdte a rendes gimit, szóval 16 évesen volt elsős, tehát mire utolsó éves lett, már bőven 18 felett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!