Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszhett neki a fiú?

Szerintetek tetszhett neki a fiú?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ez egy elég bolond kerdes lessz xd de vagjunk is bele, szvl egyik barátnőmnek tetszik egy fiú, a lany anyja es a fiu kozott aki a baratnomnek tetszik, van 11 év, és a barátnőm, arra gyanakszik hogy a fiú az anyukájának is tetszik😂 nos igazából én köpni nyelni nem tudtam mikor ezt kiejtete a száján.. aztán olyanokat mesélt hogy elbizonytalanodtam.. de sose volt olyan az anyukája, (ismerem kb 6 évve) illetve nem váltak ell a szüleik vagy barmi ilyesmi, olyanokat meselt a barátnőm hogy az anyja, kérdezoskodik a fiú uttán, (nem tudja hogy tetszik a baratnomnek a fiú, állítólag) olyat is mondott hogy kicsit "idősebnek tippelte a fiút" ezzel a fiúval kedvesebb mint az átlaggal, meg "elkezdi tenni magát mikor ezzel a fiúval beszél, meg full mintha nem is o lenne" nos nekem ezeket csak a barátnőm meselte, en nem halottam, de eszméletlen kiváncsiak vagyunk hogy tenyleg tetszhet az anyukájának? Bar en meg mindig hulyenek nezem ezert a ki jelentéséért bár őszintén szólva a mai vilagba.. ilyen is elő fordulhat.
2021. szept. 11. 20:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mivan az anyukákkal megbolondultak mar nem azert... láttam hogy gyakorira nem mi vagyunk at egyetlenek akik ilyesmit ki írtak
2021. szept. 12. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:
11 év a korkülönbség, de egyidős a lányával? Azt hogy???
2021. szept. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!