Akik szenvedtek a melegtől, most boldogok?
Figyelt kérdés
Én szétfagyok2010. aug. 31. 08:43
1/11 anonim válasza:
Én is, de legalább beteg nem leszek, mert már tavaj sem volt pénzünk fűtésre, és alkalmazkodott a szervezetem.
2/11 zsana1495 válasza:
Én szenvedtem a melegtől, de nem mondanám, hogy ez olyan jó idő. Főleg, ha holnap tényleg olyan viharos szél lesz, és még korán is kell kelni...
3/11 anonim válasza:
Igen, azok vagyunk... :) Végre... :)
6/11 anonim válasza:
Igen. Számomra az ősz a leggyönyörűbb évszak. Jó érzés csípős reggeleken sétálni egyet a kutyámmal munka előtt, úgy hogy közben tudom, azért még ki fog sütni a nap. Az ősznél több színnel még egyetlen évszak sem kápráztatta a szemem.
7/11 anonim válasza:
Én igen :-) A hidegebb idő ellen legalább lehet védekezni; felveszek egy melegebb pulcsit.
De a 35 fok melegben, meztelenül már csak nem megyek ki az utcára :-D, és még ha meg is tehetném akkor is melegem lenne...
8/11 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy (télpárti vagyok), szeretem a hideget.-meleget egyaránt, de a széllel nem tudok mit kezdeni... az az idegeimet borzolja O.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!