Vannak itt feeder lányok?
Figyelt kérdés
Korábban mindig vékony voltam, de a COVID és a home office alatt felszedtem 15 kilót. Nagyon élvezem, hogy meghíztam és hogy életemben először pocakom van, és arra gondoltam, hogy szívesen híznék még ugyanennyit, ha találnék egy kedves és csinos hölgyet 33-47 év között, aki bátorítana. Nem baj, ha Ő is telt, de ez nem kulcsfontosságú. Volna jelentkező? Kérlek, aki igen, küldjön PM-et. ;) Kioktató üzeneteket sportemberektől és sportladyktől kösz, de nem kérek.
44/F
2021. szept. 8. 19:56
1/4 anonim válasza:
A feeder az majdnem olyan, mint a Federer.
2/4 anonim válasza:
Attól függ mennyi vagy most konkrétan?
3/4 anonim válasza:
3-as csak nem te is egy "Federer" lány vagy? :D viccet félretéve én 150kilo vagyok és még növök.
31/f
4/4 anonim válasza:
Nekem is ìrhatna egy ilyen csaj! 173cm/142kg/25/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!