Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mitcsinaljak?

Szerintetek mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. tehát kezdeném is, nem tudom kinek milyenek a szulei.. de nem ertem hogy miért ilyennek az enyéim, nem szeretek fényképezkedni, vagy utálom ha anyukám video hivasba valakivel beszel, es engem mutogatt, egyszeruen nem szeretek a kamera előtt lenni😅, és anyukám meg apukám beszeltek hívasba (apukam haverjai is ott voltak) mondtam anyunak hogy ne mutasson a kamerába, és apukám elmondott minden, hulyenek illetve "beteg ez a lany komolyan" csak azert mert nem akkarom magamat mutatni, kamerába, mindig bárhol vagyunk, belém köt, idegesít, és igazából otthon még nem is baj.. mert oke egyedul vagyunk, nem erdekel, visszont en olyan vagyok hogy nem tudom eltürni hogy engem, elmond mindennek, úgy hogy tudja jól hogy hallom, es direkt, természetesen nem hagyom magam, es mindig nagy vita szokott ebből lenni, anyukám meg persze őt védi, és.. őszi szünetbe, menni fogunk egy helyre, ahol ismerőseinkel leszünk.. és nem szeretném ha belém kötne, azt szeretném hogy ugy viselkedjen mintha ott se lennék... tehát hogy nem szeretném ha hozzam szólna, mert valamin mindig elkezd velem veszekedni, es elegge gáz illetve ciki lesz,ez a velem egy idős barátaim előtt.. de ő mindig is ilyen volt velem, apukám, nem érdekel, mert nem érdekel.. csak tényleg azon gondolkoztam hogy őszi szunetbe inkabb maradjak otthon... de nem tudom.. nagyon szeretnék elmenni, de apukám biztos valamivel belém fog kötni, en nem hagyom magam, es ott mindenki előtt ki fog törni a háború, ami gáz, de azt még hagyjuk.. ő ilyenkor képes ki megy, bárkihez is, marmint ha ismerosokkel vagyunk, és elkezdi mondani, hogy milyen "fogyatekos vagyok" meg ilyenek.. jó tanuló vagyok, nem pasizok, pedig minden ilyen korú baratnomnek már barátja van , nem csinálok semmi olyat, amiert utalnia kellene, es tenyleg nem tudom.. mitcsináljak.. ha elmegyek erre az őszi szunetes, találkozóra ugye.. akkor tuti úgy beéget/beégetnek.. hogy meg azt is megbanam hogy el jöttem... nem tudom, talán megse kellene szólalnom, ott, és akkor nem tudna sehogyan kötekedni velem. A valaszokat elore is koszonom!
2021. szept. 8. 17:22
 1/8 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtetem oda írni, hogy mindig olyanokat mondd, mert hogy én "depressziós vagyok" "hülye" es ezt az ismerőseinknek, van egy öccsém aki fiú, vele nem csinálja ezt.. nem is fáj hogy kivételez, csak hagyna békén , és kész. Az öccsém az aranyos, "olyan mint ő" ha veszekszek az occsemmel, mindjart tuti en vagyok a hibás, ha meg lattja hogy nem, meg akkor is en vagyok a hibás. Csak igazából azt nem tudom, hogy ezen az őszi szunetesen találkán mitcsinaljak hogy se anyummal se apummal ne veszekedjunk, vagyis ne legyen esélyük belém kötni, mert olyanok is lessznek ott.. akik előtt tenyleg nem szeretnék beégni, anyukámmal meg ugy nincs baj, csak mindig apum mellé áll es akkor o is..
2021. szept. 8. 17:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Alapból elmondott mindig minden szerencsétlen depressziósnak...
2021. szept. 8. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan? Apád azt mondta rád hogy fogyatékos vagy? Azért vannak gondok az öreged fejében, nem?

Amúgy nem igazán tehetsz semmit. Mérlegelned kell hogy megéri-e elviselni a stresszt amit apád okozhat, azért hogy elmenj erre a kirándulásra vagy mire. Ezt csak te tudhatod.

2021. szept. 8. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a helyzeted.

Erre sajnos csak egy megoldás van, mond el neki mit érzel, hogy neked ez rosz és inkább hadjon bèkèn, ha vele nem is beszélj anyuddal ő beszél apukáddal.

Ha semelyik szülő nem hallgat meg és nem vesz komolyan velük van a baj nem veled.

Felfoghatatlan hogy egy apa hogy kötekedhet így a gyerekével. Szánalmas az ilyen már bocsánat.

Ha egyik sem használ nem hallgatnak rád sajnos nincs mit tenni, ne vedd a szívedre, próbálj meg ne veszekedni, had beszéljen amit akar aztán úgyis megunja és akkor hátha magától abba hadja. Ne szólj vissza csak, lássa rajtad hogy ez szarul esik neked és alkot hátha megváltozik.

2021. szept. 8. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ezzekkel már értelmetlen lenne beszélni, köszönöm a válaszokat.. hát igaz.. ha latja hogy nekem szarul esik.. csak van benne annyi hogy abba hagyja..
2021. szept. 8. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
igen én is ebben bízom...
2021. szept. 8. 23:59
 7/8 anonim válasza:
Beteg vagy lányom!
2021. szept. 15. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Te meg egy troll vagy fiam...
2021. szept. 16. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!