A lenti képen lévő nevek felirata mivel rá vasalva/nyomtatva ?
2021. szept. 6. 14:18
1/10 anonim válasza:
Mármint mivel van? Photoshoppal - a vak is látja.
2/10 anonim válasza:
Létezik matrica papír, amire tetszés szerinti mintát / betűt lehet nyomtatni. Szerintem ez is valami hasonló lehet.
3/10 anonim válasza:
Ez csak rá van fotosoppolva.
Hogy esetleges rendelés esetén hogyan lesz elkészítve, azt nem tudjuk.
4/10 anonim válasza:
Eredeti helyén a nyomtatás szót használja a leírásban.
5/10 A kérdező kommentje:
Milyen géppel teszik rá ? Köszönöm szépen azoknak akik értelmes választ írtak! :)
2021. szept. 7. 10:51
6/10 anonim válasza:
7/10 Ignis Subdialis válasza:
Mivel te egy konkrét képről kérdeztél, arra az egyetlen értelmes válasz a Photoshop. Vagy bármilyen képszerkesztő program. Ez jól megállapítható a képről, nem tudom, miért van az első lényegretörő válasz lepontozva. Ha azt akarod tudni, hogy milyen módokon lehet feliratozni egy ilyen tárgyat, akkor ezt kell kérdezni. Csak egy (nyelvtanilag is) pontos kérdés eredményez hasznos választ, különben a hozzászólók csak találgathatnak, mit is akartál írni.
8/10 anonim válasza:
4. 6. vagyok
Hogy én is csatlakozzam az előttem íróhoz: Onnan lehet látni, hogy a kép csak illusztráció, hogy a betűk nem követik a selyem alakját.
9/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Arra voltam / vagyok kíváncsi valóban hogy milyen módon lehet feliratozni ezt az anyagot? Köszönöm ! :)
2021. szept. 16. 13:24
10/10 A kérdező kommentje:
2021. nov. 8. 12:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!