Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor használjuk a 06 illetve...

Mikor használjuk a 06 illetve a +36 előhívot?

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 21:50
1 2
 11/11 2*Sü ***** válasza:
100%

Azt ugye én írtam. Mivel a gyakorikerdesek.hu-n feltett kérdésre írt válaszokat nem csak a kérdező – jelen kérdésnél te –, hanem bárki olvashatja, így igyekeztem nem csak arra válaszolni, hogy mikor használjuk a 06-ot és mikor a +36-ot, hanem arra is, hogy miért. Mert ha számodra ez nem is fontos, másnak, aki mondjuk egy Google keresés nyomán ide téved, annak érdekes lehet. És számomra tényleg kérdés, hogy egy ekkora terjedelmű válasz valóban olyan borzalmasan hosszú, hogy a „Köszönöm a kimerítő választ” helyet a „Hát és esküszöm agyvérzés kapok mire ezt én el olvasom. Hogy tudtok ennyit írni???😭” válasz rá a jogos és helyénvaló reakció.

> A mai világban szinte már hobbi hogy az embert így vagy úgy de meg kell valamiért szólni.

Nézd az én oldalamról. Adtam szerintem egy jó és kimerítő választ, időt, energiát áldozva rá, ingyen és bérmentve. #6 javította belőle azt, amit nem teljesen jól írtam, ezúton is köszönet érte. Az én nézőpontomból erre a te #6-os válaszod az, ami inkább tűnik beszólásnak, és pont azért kérdeztem vissza, mert nem értem ennek a hangnemnek az okát, nem érzem ennek a hangnemnek a jogosságát.

2021. szept. 8. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!