Segítség! Becenév az Adam névre?
Figyelt kérdés
Jövőhéten jön egy ismerősünk Amerikából és ő mindig olyan hülye neveket (beceneveket) szokott kitalálni nekem. Szeretnék vissza vágni.. a neve az, hogy Adam. Nem tudom, hogy mit mondjak róla. Szóval hát 30 éves nagyon helyes =) és okos is. A munkája asszem valamilyen menedzser de erről soha nem beszélgetek vele szóval annyira nem tudom. Valami aranyos kéne ami ezután úgy rajta is maradhatna.. A haja ilyen sötét barna vagy inkább fekete a szeme pedig zöldes.. lécci ha tudtuk segítsetek... köszi2010. aug. 30. 20:14
1/8 anonim válasza:
Hát én nem igazán tudok beceneveket de legyen a neve: Szöpüjjé' be!
2/8 anonim válasza:
Mit szolsz az Ádi becenévhez...?
3/8 A kérdező kommentje:
áá.. én valami bonyibbra gondoltam.. szóval értitek vmi állatnév vagy valami.. valami cukiit.. olyan cukit mint ő. :$
2010. aug. 30. 20:41
5/8 A kérdező kommentje:
jujj ez nagyon cuki.. de nem fogja érteni.. :D
wáá tudom túl sok problémám van.
2010. aug. 30. 20:52
6/8 anonim válasza:
zULUNGED VÁLASZA:
mOND NEKI HOGY ADAM LAMBER TE HÜLYE KÖTSÖG BU*I MEGGYÜTTÉ?
7/8 A kérdező kommentje:
végül is xD, de csak annyit fog belőle érteni, hogy Adam Lambert, mellesleg nem szereti.. :S szóval akkor lehet, hogy egy rossz pont lenne nála.. nem?
2010. aug. 30. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!