El lehet felejteni egy teljes estét?
Figyelt kérdés
Egy barátom azt mondta hogy nem tudod teljesen elfelejteni az estét.
A story igazából annyi hogy túl sokat ittunk egy bulin aminek több részlete megmaradt de sok a homály. Ô pedig azzal nyugtatott hogy biztos nem csináltam semmi durvát mert hogy azt nem lehet teljesen elfelejteni. Igaz lenne?
2021. szept. 4. 13:56
1/5 anonim 

válasza:

Tudnád, hány estére nem emlékszem egyáltalán... De egyáltalán.
2/5 anonim 

válasza:

Ha 'GHB/Gina' kerul az italodba, akkor nem igen fogsz emlekezni semmire.
3/5 anonim 

válasza:

Ha jól hallottam, az egyik rocksztár azt nyilatkozta, hogy ő nem emlékszik a 80-as évekre...
Igen, kieshet nagy időtáv is, ha sokat iszol :)
4/5 anonim 

válasza:

Ozzy Osbourne nyilatkozta egyszer, hogy semmire nem emlékszik a kilencvenes évekből. Talán a kokain miatt.
Mondjuk az arcát elnézve szerintem már arra sem emlékszik, milyen nap volt tegnap.
5/5 anonim 

válasza:

Oh ilyen nekem is van, hogy nem emlékszem. Úgyhogy ja van ilyen, ha durva is csinálsz, arra sem fogsz emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!