Egy nőnek mikor érdemes plasztikáztatni a melleit?
Ha erre elszánja magát valaki, akkor mikor érdemes csináltatni? Sok celebnél látom, hogy szülés után csináltatja meg.
Ha gyerekvállalás előtt csináltatja valaki, akkor szoptatas után fennáll annak az esélye, hogy a mellműtét után deformálódnak a cicik? Vagy újabb műtétre lesz szükség? Mert azért csak felszed jó pár kilót a nő, a bőrrel lehet probléma lesz ismét?!
Mikor érdemes? Ha baleset éri maximum, vagy komoly egészségügyi problémákat okoz, mint mondjuk a hatalmas mellek miatti hátfájdalom, illetve valami betegség miatti helyreállító műtét.
"Ha gyerekvállalás előtt csináltatja valaki, akkor szoptatás után fennáll annak az esélye, hogy a mellműtét után deformálódnak a cicik?"
Komolyan azt gondolod, hogy akinek mellimplantátuma van, az szoptat?
2-es:
Fogalmam sincs, hogy szoptatnak-e így anyukák.
Lényegében azért tettem fel a kérdést, hogy többet megtudjak.
Akkor a kérdésem érvényes terhesség alatti elhízásra és az utána való visszafogyásra.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert én elég sokat fogytam életmódváltás miatt, és elgondolkodtam a műtéten, mivel súlyzózok is mellette, így nem túl szép az összkép.
És egyszer majd szeretnék egy gyereket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!