Óvodai pedagógusoknak mikor kell ajándék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! SZMK tag lettem a gyermekem csoportjában, viszont még sosem csináltam ilyet. Az lenne a kérdésem, hogy a pedagógusoknak, dajka néninek mikor és milyen alkalmakra kell ajándék a csoport nevében? Köszönöm a segítséget!2021. szept. 1. 09:33
2/4 anonim válasza:
Ajándékot adni nem kötelező, azért ajándék. De évvégén, nők napján, karácsonykor egy-egy apróság biztos jól esik neki
3/4 A kérdező kommentje:
És ha pl névnapjuk van? Én is ilyenekre gondoltam egyébként, hogy év végén, nőnapon, karácsonykor, pedagógus napon, névnapon…
2021. szept. 1. 09:53
4/4 anonim válasza:
Semmikor sem KELL. Ez egy rossz szokás, régi gyakorlat, hogy a szülők szükségét érzik. A helyi gyakorlatról ott helyben érdeklődj. Öreg vagyok, de a mi időnkben csak akkor adtunk ajándékot, amikor befejeztük az iskolát, és csak az osztályfőnöknek. Óvodás korból nem emlékszem ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!