Debrecenben a Szent Anna utcán működik még az ingyen étel doboz?
Figyelt kérdés
Sajnos sosem kényszerültem rá, inkább adtam, mint elvettem. Sajnos az élet úgy hozta, higy rászorulnék. Nem vagyok Hajdu - Bihari így nagyon nem tudom mi a helyzet ezen a téren. Köszönöm a válaszotokat :(2021. aug. 25. 13:36
1/2 anonim válasza:
Sajnos a dobozról nem találtam új híreket - ebből az évből - leginkább 2018-as 2019-es hírek, ami van.
VISZONT: van az Ételt az Életért alapítvány, akik osztanak Debrecenben is ételt.
Ezen a linken idén május van írva, de ahogy Budapesten a Népligetnél osztanak mindennap (nemcsak meleg ételt, de péksütit, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt is), úgy előfordulhat, hogy Debrecenben is osztanak máskor, nemcsak májusban.
2/2 anonim válasza:
Úgy tudom átkerült a Borbíró tér 9-re, ahol van a megtestesülés templom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!