USA-ban végzettség nélküli munkavállalásra milyen lehetőségek vannak?
Jövőre szeretnék kimenni dolgozni az USA-ba, egy kis élettapasztalatot, stb szerezni, aztán esetleg kint tanulni egyetemen. Jelenleg semmilyen végzettségem sincs, csak egy érettségi. 1-2 esetleg 3 évre szeretnék így menni, de el sem tudom képzelni, hogy ebbe, hogy lehet bele fogni, mivel kell kezdeni, hogy lehet munkát találni, vagy van-e valami megbízható közvetítő cég. Nem igazán tudom azt se, hogy milyen munkák vannak ebben a formában. Gondolom nem a csúcs de azért élhetőek. Nyugati part és Florida érdekelne legfőképpen. Ha esetleg van valakinek tapasztalata ezzel szívesen fogadom.
A válaszokat nagyon Köszönöm!
Egymilliard ugyanilyen kerdes volt mar, ha annyi eszed sincs hogy hasznald a keresot, nem tudok rajtad segiteni.
Fogadd el azt a tenyt, hogy nem fogsz kimenni Amerikaba 'szerencset probalni'. Ezzel az otlettel kb. 50-60 evet kestel, nagyjabol akkor lehetett utoljara legalisan igy kimenni a semmire a meztelen s*ggeddel meg a nulla tapasztalatoddal.
Szia,
Van azert par lehetoseg :)
-hazassag
-EB3 unskilled vizum
-zoldkartya lotto
Ha egyedul vagy, a legegyszerubb az elsot valasztani. Szerencsere van mar sok weboldal, csoport ahol tudsz ismerkedni. Sok sikert es ne add fel!
Turistaként kimehetsz, vagy eleve állásajánlatra jelentkezve.
A legegyszerűbb, ha valami nyári táborba mész dolgozni.
Egyetemet ott nem érdemes végezni mert az tízmilliós kiadás (bár tény, hogy jobb az oktatás színvonala, mint Európában).
A néhány degenerált válaszadóért én kérek elnézést. De egyben igazuk van: ez nem az EU, ahol szabadon kóricálhatsz állás után nézve és az egyszerű munkákat (takarítás, pincér, mezőgazdaság) nem is fizetik meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!