Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hey! Ha a piercingemről...

Hey! Ha a piercingemről lement a vadhús teljesen akkor is muszáj cserélnem pct vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 04:02
 1/6 qkker1 ***** válasza:
41%
Hej, paraszt, melyik út megyen Budára?
2021. aug. 21. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Hey nem muszáj
2021. aug. 21. 16:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az első kommentelőnek üzenném hogy a köszönési formákat nem engedi kiírni és ha azt akartam volna írni hogy héj akkor azt írom a HEY az egy ANGOL Szó ami azt jelenti hogy helo/szia!!!!!
2021. aug. 21. 22:51
 4/6 qkker1 ***** válasza:
0%
Minden MAGYAR köszönést enged az oldal!
2021. aug. 22. 10:27
 5/6 ReGina... ***** válasza:

Hello.

Nem muszáj, viszont valami kiváltotta hogy kijött a dudor, és ez az ok nem szűnt meg attól még hogy a dudor eltünt.

Tehát akármikor visszajöhet.

Bár lehet más miatt jött ki én nem az ékszer maga a probléma.

Titán az anyaga? Talpas egyenes szárú? Mert ezek a javasoltak egy meg nem meggyógyult piercingbe.

Elég hosszú ? Nem nyomja össze,Nem szorul?

Vagy esteleg lehet sokat forgattad? Az sem jó ha túl sokat forgatod, elég neki annyi amennyit tisztításkor kap.

Ezek a problémák jutottak eszembe,amik előidézhettek.

Ha nem az ékszerrel van a gond, akkor más miatt jött ki, akkor azt a más dolgot kell változtatni és az ékszer maradhat.

2021. aug. 22. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Hello salonba szurattam és úgy tudom hogy orvosifém azaz gyógy piercing került be, bár a méretet én választottam de nem hiszem hogy azzal lenne a baj, valószínű a forgatással lett a probléma de még folytatom a kezelést még úgy nem látom hogy teljesen gyógyult ha megint kijön akkor ékszert váltok most így más nem jut eszembe
2021. aug. 23. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!