Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy kerék milyen okokból...

Egy kerék milyen okokból kaphat durrdefektet? És mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat előre is köszönöm.

2021. aug. 20. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2021. aug. 20. 07:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2021. aug. 20. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló által belinkelt anyag nagyon tanulságos.

Én nemrég úgy kaptam a jobb első kerékre durrdefektet, hogy egy épületből a bejáraton át ereszkedtem lefelé, tehát alapgázon mentem. Sokszor voltam már ott és tudtam, hogy pár méterrel a kijárat előtt egy útpadka benyúlik kb15 centit az úttestbe. Ráadásul hirtelen éppen feltűnt egy gyalogos, arra figyeltem és ráhajtottam az útpadkára. 36 000 forintom bánja a két első gumi cseréje, mert - ugyebár - ajánlatos egy tengelyen két egyforma gumi. Más nem történt a durranáson kívül, még csak oldalra sem húzott, de elkotródtam az útból, hogy ne akadályozzak másokat.

Viszont - egyik ismerősöm a sztrádán hajtott 120 km/ó. sebességgel, amikor látta, hogy előtte egy hasábfa fekszik a betonon. Kikerülni nem volt ideje, ráhajtott, a fa kihasította a jobb első gumit, de HÁLA A MAZDA 6-OS ELEKTRONIKÁJÁNAK, a kocsit egyenesben tartotta. Különben... (rágondolni is rossz...).

2021. aug. 20. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!