Hogyan nyissam ki a kulacsomat?
Figyelt kérdés
Nagyon rácsavartam a kulacs kupakját az üvegre, és nem tudom kinyitni. Akarhogy próbálkozom nem mozdul. Bátyám se tudja kinyitni. Mit csináljak?2021. aug. 19. 13:12
1/6 anonim válasza:
Vegyél a kezedbe egy rongyot, és úgy próbáld, hogy új jol megszoritod a kupakot
Szoval a rongyot szorítsd rá
Mármint, ha pusztakézzel fogod meg, lehet,hogy már vizholyagos lesz a kezed, ezért fogd meg ronggyal
(nemtom)
2/6 anonim válasza:
Tedd be a fagyasztó negyed-fél órára. Ha szerencséd van, az üveg gyorsabban hűl, így gyorsabban megy össze, mint a kupak, és utána le fogod tudni szedni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom a fagyasztósat.
2021. aug. 19. 14:27
4/6 anonim válasza:
tedd hűtőbe
miután lehült kopogtasd
5/6 anonim válasza:
Rongy helyett jobbnak találom a nedves szivacskendőt, de szerintem még jobb (ha a kupak fémből van), a kupakot meleg (forró) víz alá tenni pármásodpercre. Ui. a fém hamarább kitágul, mint az üveg, tehát eltávolodik az üvegtől.
Én ezzel a módszerrel nyitok ki minden kompótos, uborkás tb. üveget. Évek óta működik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. aug. 21. 12:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!