Milyen nevet lehetne adni egy Disney és rajzfilmes termékeket forgalmazó vállalkozásnak?
Figyelt kérdés
Gondoltam bele vágok de nem vagyok biztos benne, hogy megéri. Szerintetek?2021. aug. 19. 08:43
1/5 anonim válasza:
Disneytől Lopunk Kft.
Hamar Megbukó Bt.
Azt Hisszük Hogy Káeurópában Még Szabad Lopni Az Ámerikaiaktól Kombinát
Sokba Kerül Ám Ha Lebuksz Művek
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj de kis vicces vagy...
2021. aug. 19. 12:10
3/5 anonim válasza:
Ha még ennyi kreativitásod sincs, hogy nemhogy valami egyedi ötlettel, de saját névvel sem tudsz előrukkolni, akkor bele se kezdj. És egyébként nem látok sok esélyt arra, hogy ez a vállakozásötlet befutó lesz, rengetegen forgalmaznak rajzfilmes termékeket, ha valami pluszt nem tudsz hozzáadni, amitől kiemelkedsz a többi közül, akkor végképp bukott ügy. És abban sem vagyok biztos, hogy ez így legális-e.
4/5 A kérdező kommentje:
Jaj istenem!! Teljesen legálisan egy vállalkozás keretein belül akarom csinálni. De köszönöm szépen.
2021. aug. 23. 10:24
5/5 anonim válasza:
Rendben, ahogy érzed. Viszont ötletelni nem fogunk helyetted, legalább a név kitalálásába fektess egy kis energiát.
De már mondtam, hogy nem sok esély van ezzel befutni, csak pénz, energia és időpazarlás. Na mindegy, csak utána ne gyere panaszkodni, hogy becsődölt az egész vállalkozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!