Mikor kezdődik nektek az iskola?
Figyelt kérdés
nekünk már Hétfőn(30.án) menni kell:( elsején meg rendes tanitási nap...:(2010. aug. 29. 20:04
1/13 anonim válasza:
nekem szept 13 (egyetem) de nem biztos hogy visszamegyek...
2/13 anonim válasza:
Gimi, kedden(31.-én) évnyitó, szerdán(elsején) pedig tanítás :). Minden közép- általános iskolába így van, vagy nem? Mármint a kezdés.
3/13 anonim válasza:
nekem is szept. 13-án
és erdélyben lakom
4/13 anonim válasza:
Szeptember 1 9óra. Középiskola
Évnyitó, No tanítás
5/13 anonim válasza:
pffff, nekünk hétfőn csak könyvosztás, kedd évnyitó és szerda 8óra... remélem átalszom június 15ig:D
6/13 anonim válasza:
én még nemtudom mikor kezdődik:S valamit babrálnak az egyetemen és lehet csuszik 1hnapot a kezdés
7/13 anonim válasza:
Szept. 1 (szerda) 8.40. Három felmérővel indítunk!!! (Középiskola)
8/13 anonim válasza:
Nekünk szeptember 1 7:30 évnyitó és még ott kell maradni a szerdai órarendnek megfelelő óraszám leteltéig. :(
9/13 anonim válasza:
20:13
Melyik suliba jársz?! :|
Am nekem is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!