Discordon barátom elfogadott egy free nitro linket,és feltörték a steam fiokját,emailjét átrakták,most sehogy se tud belépni Hogyan szerezhetné vissza?
Fel kell venni a kapcsolatot a Steam támogatással. Szóról szóra mindent úgy kell csinálni ahogy le van írva.
Mellesleg nem "feltörték" hanem egy primitív key logger szoftverrel ellopták a bejelentkezési adataid mikor voltál olyan hülye hogy egy nitrohoz megadtad a Steam jelszavad...
Lassan már 10 éve ezzel a piti key logger módszerrel nyúlnak le fiókokat a csalók.
Tanulópénznek jó volt, hogy a neten SEMMI SINCS INGYEN, és legközelebb nem kattintasz rá, meg adsz meg minden adatot egy hivatkozásnál.
Igen ilyen velem is volt, sőt, tegnap még rosszabb volt...
ezeket a linkeket és a free nitro ajánlatokat soha nem fogadom el...
Nekem az volt hogy random rám írt valaki discordon hogy véletlen feljelentette a steam accomat és azt írta a support h örökre letiltják... nekem nem írtak semmit csak a srác küldött egy megszerkesztett képet... és akkor küldött egy kamu dc nevet egy olyan profilhoz amihez az egyik Valve Admin neve volt megadva... már ott furcsállottam a dolgot hoyg az "admin" discord profilja aznap jött létre.. akkor kért minden cuccot h kapcsoljam ki a Steam Guard-ot és logoutoljak... megtettem.. amikor küldött a telefonszámomra egy kódot ami arra szolgál hogy a profilomhoz tartozó adatokat (jelen esetben a jelszavamat) megváltoztathassa... akkor azt mondtam hogy: sajnálom de szerintem ez egy nagy átverés és egy profil lopás... na akkor elment a srác meg az "admin" is offlineba és azóta semmi hír, a profilom meg nem lett letiltva...
Vigyázni kell...
Nekem is ez a problémám.
Mainap nekem is ellopták a fiókomat és mindent megváltoztatott amit lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!