Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma jött ki a Red velvet új...

Ma jött ki a Red velvet új zenéje! Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 16. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Nem elfogultságból, de szerintem az egyik, ha nem a legjobb albumuk, ha ez full album lennne jesszus, bele se merek gondolni.

Maga a Queendom nagyon tetszik, a szövege kicsit idétlen néha, de catchy, a koreó aranyos, a lányok gyönyörűek, a production egész jó, a set eléggé idézi pár eddigi számukat, így az új szám ellenére is nagyon otthon éreztem magam. Ja és a legnagyobb pirospontja az albumnak, nem csak a title tracknek, hogy Irene és Yeri énekelnek!! Vannak soraik!!! Lehet őket hallani, nem csak 10-20s az összes soruk az albumon.

Imádom. Nagyon hiányoztak már, és sosem okoznak csalódást. Summer Queens<3

2021. aug. 16. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Háát nem rossz, bár én egy Psycho és egy Monster után kicsit mást vártam. Nekem ez egy kicsit éles váltás volt. Szóval nem lesz a kedvenc Red Velevt számom. Meg hát ahhoz képest, h már mióta vártunk egy OT5 cb-t... őszintén, lehetett volna nagyobb durranás. Sztem egy kicsit b-side feeling. Ennyi várakozás után többet vártam sajnálom. Mondjuk nem hallgattam még meg a többi számot az albumról, de eddig nekem ez a véleményem.

A képi világa amúgy tetszik, a lányok szépek, mint mindig, de ez kevés volt most nekem. Én egy Psycho szintű cb-t vártam.

2021. aug. 17. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

#2 vagyok "Red Velvet

elírtam bocsi

2021. aug. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!