Nincs sok idő hátra? Vége lesz mindennek?
Ezen kár agyalni. Élj úgy, hogy ha tényleg eljön az idő, visszanézve azt mondanád: nem bántam meg.
Ez legalább olyan, mintha attól rettegnél, hogy holnap a fejedre esik egy tégla. Előfordulhat? Igen, de kicsi rá az esély. Ne stresszeld magad, enélkül is van elég sz@rság.
Amióta élek, ez már több, mint fél évszázad, tudod hányszor hallottam, hogy nemsokára itt a világvége? És még mindig nincs. Már kétezret is jósolták, de az sem jött be. Ne rettegésben élj!
Valószínű, hogy a globális felmelegedéstől és a társadalmi problémáktól fél a kérdező, de ezt elfelejtette, nem fontos neki, csak a félelem maradt meg benne abból, amit hallott.
Szerintem sem érdemes, viszont tegyél ellene!
Amire te képes vagy, azt.
Ha mindenki csak azt tenné meg a jóért, amire képes, egészen más lenne a világunk.
A világvége (azaz a mi Földünk vége) lehet, hogy csak évmilliók múlva, sőt... következik be, hacsak nem tesszük tönkre a környezetünket, nem jelenik meg egy minden embert elpusztító vírus, atomháború...
Kérdező, kár ezzel tönkre tenni a józan gondolkodásodat és az agyadat. Fentebb már írták, hogy már annyi világvégét jósoltak, hogy na...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!