Soma9111 kérdése:
Melyik belső szűrőt válasszam az akvámba?
Figyelt kérdés
54 literes akváriumba: claro 600 belső szűrő. Vagy inkább Tetra 400 in pluss belső szűrő?
Ez a kettő között gondolkodom.
2021. aug. 11. 14:56
2/9 A kérdező kommentje:
Meg vettem a Tetra - t de nem tudom meg buborékoztatni :(
Csak ha meg esőztetem.
2021. aug. 15. 15:54
3/9 anonim válasza:
Rátetted a kis csövet ami felülről szívja a levegőt ?
4/9 A kérdező kommentje:
Igen rajta van de nem bubizik sehogy sem cssk nyomja a vizet mint az álat
2021. aug. 16. 14:53
5/9 anonim válasza:
Banális kérdés, de a kis cső az kilóg a vízből ?
6/9 anonim válasza:
Illetve lehet, hogy a kis zöld kar segítségével állítanod kéne az áramlás sebességén, amiatt is lehet nem működik.
7/9 anonim válasza:
Meg van mégegy tipp, azt, hogy mennyi levegőt szívjon be, azt azzal a zöld csavarral lehet állítani, amire rácsatlakozik a kis levegőszívó cső, azt tekerd el és utána jónak kell lennie.
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült.
Le cseréltem azóta egy Aqvael Fan 1-re, azóta most azzal el vagyok :)
De azért köszönöm a segítséget!
2021. szept. 11. 21:21
9/9 anonim válasza:
Sajnálom, valami kis egyszerű dolog miatt nem működhetett, pl.: én is nemrég takarítottam, kicsit mélyebbre helyeztem és az enyém már amiatt sem akart bubit fújni, csak ha a felszíntől kb 3 centire van, én is állítgattam meg már mindent csináltam, mire rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!