Szerintetek miért csinált negatív reklámot saját magának a zöldséges?
Azt mondta, hogy ne vegyem meg az utolsó görögdinnyéjét, mert Lőrinc így, Lőrinc úgy, így pisil bele, úgy pisil bele a görögdinnyébe, és le akart beszélni a dinnyéről. Ennek ellenére én megvettem, de azt mondta, jó, akkor odaadja inkább ingyen (Amúgy ki volt írva egy fix ár, meg persze általában a zöldségeseknél meg sehol semmilyen boltban semmilyen áru, termék, árucikk nem alkuképes amúgy sem (még a piacon sem, max. a zsibin), ingyen meg sehol sincs semmi.
Ma meglékeltem, csodálatos, mézédes íze volt. Azt mondta, ez volt az utolsó dinnyéje, ő idén már nem rendel többet.
Augusztus 15 előtt 4 nappal már végérvényesen vége 2021-re a görögdinnye-szezonnak?
Negatív reklámot te csinálnál neki, ha azonosíthatóan írnád le a helyet. Én inkább megbecsülném az ilyent, mint kipletykálom.
Hogy megkóstolva jónak tartottad, ő még gondolhatta azt, hogy már nem az a minőség, amit ő szívesen odaad.
Gyermekkoromban találkoztam utoljára ilyennel, az meg 50 éve volt.
Hajnalban kiment a nagybaniba, megvoltak a szokott helyei, kitől vesz. Képes volt akár 8-10 dinnyét is lékeltetni, mire döntött.
Akkor viszont megvette az egész tételt.
Néha nem értettük, hogy ha ott áll hegyekben az üzletében, miért nem vehetjük meg. Majd holnap. Még érnie kell! - mondta. Soha nem vettünk nála semmit, ami nem lett volna tökéletes.
Olyan zöldséget, gyümölcsöt dobott ki, ami más kereskedőnél a legszebbek legszebbike lenne. Igen, és olcsó is. Aztán a felét kidobod.
A szezonok meg eltolódtak, és könnyen lehet, hogy a hazai dinnye már letermett és vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!