Mit tegyek hogy elengedjen?
Nyáron egész végig itthon ültem..nem maradoztam ki sok időt nem úgy mint a többi korombeli ismerősöm.Egyszer kétszer találkoztam pár bartáttal és ennyi.De msot kértem anyámat hogy engedjen el házibuliba,de ő azt mondja nem.Sosem járok el bulizni meg ilyenek..most elszeretnék menni de nem hiszem el hogy nem enged.Azt mondta mehetsz de 9re legyél itthon.(igaz korán indulnék..mert messze lakom..de kb 7re érnék oda.):(akkor annak mi értelme?!égetném magam..
mit csináljak hogy rá vegyem őt?
15/L
Szerintem tisztelettel kérdezd meg, miért cak addig enged el. Majd mond el neki, hogy az időpocsékolás és 1, mésfél ora nagyon kevés. de ezt szépen és higgadtan közöld.
egyébként sejtem az okát. Nem szeretné, hogy éjszaka toppanj be meg minden, mert hogy még "kicsi" vagy.
ha viszont mondjuk ezen a bulin ott is lehet aludni, akkor kérd meg hogy aludj ott és akkor nincs gond az este hazamenetelével.
házibuli. Gondolom egy baráté. Akkor végülis biztonságban vagy. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!