Aliexpressről ha spanyolból rendelek akkor miért akarja megfizettetni az áfát?
Sziasztok.
2, Rendelnék pár cuccot ali-ról és ha jól tudom ott az ár mellett a tax az a áfa amit az eladó fizet meg hogy nekem itt már ne kelljen, de van olyan cuccom ami eu-ból jönne (spanyol) és arra is felszámolja. Miért lehet ez?
2'²Vámeljárást online megfizetéséhez regisztrálnom kell valahol és értesítenek róla hogy mettől meddig tehetem meg?
2'³ ez új szállítási mód "Ali saver shipping" mennyire megbízható? Ingyenes szállítással már pár cuccom eltűnt a kicserélőben és persze mossák kezeiket azzal hogy azoknál a csomagoknál csak tájékoztató jellegű hogy bekerült a rendszerükbe.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
A második kérdésedre a válasz: nem kell regisztrálni sehová,az email címedre fog menni az értesítő hogy mennyit és hogy kell utalnod,ez 400ft kezelési költség lesz. Két napos lesz rá hogy rendezd, utána dupla áron hozza ki a postás.
Harmadik kérdés: Nyugodtan rendelj az adott szállítási móddal,ha nem jönne meg a termék,a rendelési idő lejárta után még van 15 napod hogy vitát nyiss, ahol egyszerűen leírod hogy nem kaptál semmit,teljes visszatérítést kérsz. Az eladó nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét, ilyenkor alapból megnyerése a vitát, és pár napon belül a számládon a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!