Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pöttyös nyereményjátékba...

Pöttyös nyereményjátékba mennyi feltöltésed van?

Figyelt kérdés
Jó lenne tudni mekkora esélyem van, mert nagyon izgulok. Örülöknék a fődíjnak.
2021. aug. 8. 09:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tiszta hason, - csak nem neked! Elköltesz 3000000 forintot egy sms-áradatra, amellyel vagy nyersz vagy nem, - de inkább nem! A cég meg úgy viszonyul ehhez az egészhez, hogy "Túró a füledbe!" -Addig úgy sem dobják piacra a főnyeremény kódját, amíg nincs a számlájukon a remélt, előre kiszámolt profit. Te sem tennél másként, - mert amint híre megy, hogy már kiment a főnyeremény, fosna mindenki az "akcióba"!
2021. aug. 10. 12:10
 12/19 A kérdező kommentje:

#11 A fődíj sorsolás az akció végén van!

A játéktól függetlenül megveszem ezt a mennyiséget, semmivel sem költök többet miatta.

2021. aug. 10. 12:15
 13/19 anonim válasza:
Sziasztok! Én is játszottam, igaz, csak kB 14 kódot töltöttem fel.. Ma volt a sorsolás, a játékszabályzat szerint, 13 órakor.. Nyertes nevét még sehol sem találtam... Nem kamu ez az egész kicsit elgondolkodtam rajta 🙄 Ha annyira szabályos lenne, már fent lenne az eredmény nem??
2021. aug. 13. 20:14
 14/19 A kérdező kommentje:

Nekem már oly mindegy, mert annyi eszem van, hogy most olvastam el a szabályzatot, amely szerint csak abban az esetben vehetném át a nyereményt, ha igazolni tudom a rudika csomagolásával.

Én meg hát kidobtam mindegyiket ahogy elfogyasztottam.

Tehát tök feleslegesen küldözgettem őket.

Amúgy meg igen, ha van is 5 milla, azt nyilván valamelyik dolgozó kapja meg.

Szóval én nem fűzök sok reményt hozzá. Továbbra is gyűjtök szorgalmasan a lakásra, amit majd 60 évesen meg is tudok venni. 🙄😔

2021. aug. 13. 22:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz publikus a nyertes. Ekkora összegnél nem szokták nyilvánosságra hozni. Gondolom "MAJD" 😂 értesítik azt a valakit.
2021. aug. 13. 22:38
 16/19 anonim válasza:

Ja, szerintem is ott dolgozó vagy valakinek a valakije lesz a nyertes ..

De azért illene kitenni a nyertes nevét, mert így olyan humbukszagú az egész 😐 De igazad van, biztos nem fogják kitenni... Meg benne van a szabályzatban hogy hozzátartozó nem nyerhet, de ha ki sem írják ki nyert, ennyi erővel bárki lehet az 😀

Kérdező, drukkolok, hogy összejöjjön a lakás mihamarabb ❤️

2021. aug. 14. 00:05
 17/19 anonim válasza:

Az előzőnél is sokáig nem mondták meg, de utána fényképpel együtt kirakták az oldalra. Gondolom megkérdik előtte hogy nyilvánosságra hozhatják-e vagy nem.

Egyébként a cégnél dolgozó személy általában nem játszhat ilyen nyereményjátékokon, bele szokták írni a szabályzatba.

2021. aug. 14. 09:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. aug. 14. 10:11
 19/19 anonim válasza:

Ha jól látom, Farkas Zoltán nyerte a főnyereményt, kint van az oldalon :)

Hát az sajnos nem én vagyok :Đ

A mázlista :))

2021. aug. 27. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!