Nem ir vissza,már egy hónapja hogy nem nézzi meg hogy mit irok pedig napközbe sokszor elérhető ez azt jelenti hogy már nem szeret?együtt vagyok vele vagy voltam aztse irja le hogy szakit stb...
Mi lehet a baj?Nagyon hiányzik én irtam neki van rá esély hogy eszébe jutok valamikor?távkapcsolatról van szó...nagyon nehéz nélküle alig birom valami tanács tipp?mivel nyugtasam magam...lehet meg ölöm magam...vele képzeltem el az egész életem és most ez történt...elszomorit hogy velem történik ez meg...mindent megtetem a kapcsolatért mindig odafigyeltem,foglalkoztam vele...
Egy érdekeség hogy a találkozórol nem akart soha beszélni...nem értem miért nem akart/akar találkozni pedig én fel akartam hozzni hogy találkozunk tudtunk volna találkozni...nagyon depresziós vagyok nagyon hiányzik...
Ne sóvárogj utána, mert már van valakije. Erre utal mindaz, amit leírtál.
Menj el barátnőddel egy hétre-kettőre nyaralni, menjetek el vidám helyekre, tüntess el mindent (DE MINDENT), ami a lakásodban, környezetedben rá emlékeztet. Békülj meg a gondolattal, hogy vége. Sajnállak, de jobbat nem tudok írni. Végső esetben panaszkodd ki magad egy pszichológusnak, de nála 1-2 látogatás nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!