Törölni fogják az instagram fiókomat??!!
ma éjszaka beléptem és azt írta ki hogy törölniük kell az instagram fiókomat mert “az instagram fiókomhoz hozzákapcsolt facebook fiók szerint 13 éven alluli vagyok”
amit nem tudom honnan szedtek.
Van egy olyan opció hogy lefotózom a személyi igazolványomat és leellenőrzik hogy amúgy nem vagyok 13 alatt,na ezt meg is csináltam lefotóztam meg minden erre azt írja ki hogy “a kérés feldolgozása során hiba lépett fel. Igyekszünk minél hamarabb kijavítani a hibát.”
és nem tudom miért. Kérlek aki tud segíteni segítsen mert több ezer követő volt rajta és nem akarom elveszíteni
gondolom napokon bellül törlik a fiókomat ha továbbra sem sikerül:(
16/L
Milyen aranyos, azt hiszi számítanak a követők :)
Másnap csinálsz egy másikat és kész. Nem tudom minek stresszelsz azon az a "több ezer" követőn, kell az egódnak vagy mi?
Nem kell vele foglalkozni, néhány év múlva amikor felnősz már nem fog érdekelni. Sőt senkit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!