Miért megy át a legtöbb kérdés értelmetlen veszekedésekké?
Úgy értem, hogy a témában feltett kérdés nem prokovatív mégis elküldik a válaszolók a jó édes anyukájába.
Miért veszik személyesre sokan a random idegenekről szóló kérdéseket?
Igen igen. Aztán direkt elkezd veszekedni.
Képzeld én nemrég kiírtam egy kérdést az egészség témakörbe. Kaptam egy-két normális választ, majd jött egy kötekedő, hogy nézzem meg neten stb. Mondtam neki ha nem tetszik el lehet menni. Na erre elkezdett ugyanarról a nickről irogatni két ember nevében. Az egyiken támogatott, a másikon meg szidott.Gyanús volt, hiszen egyik válaszolónak sem volt egy zöld pipája sem. Már mikor kezdtem gyanakodni, akkor persze leszidott, hogy mekkora hülye vagyok. Na erre az idióta valahogy felfedte a nick nevét és látszott, hogy az összes kommentet ő írta. Mikor szóvá tettem, nagyon durva hangnemben elkezdett szidni. Totál elmebeteg volt. Szerencsére utána törölte magát.
És ilyen emberek járnak közöttünk az utcán...
"ha nem tetszik el lehet menni"
Ez nem volt szép tőled.
Persze aztán a reakció meg tőle nem, szóval megtalálta a zsák a foltját (csak most a folt nagyobb lett, mint a zsák).
A helyedben én inkább visszafognám magam ilyenkor, és akkor elkerülhetnéd ezeket.
#7: Szerinted aki direkt szétbarmolja a kérdést annak mit lehet írni? Hogy köszönöm szépen? Azt sem értem ha nem tetszett neki, minek kellett egy olyan választ írnia, aminek értelme nem volt. Igen, megírtam neki, hogyha nem tud normálisan válaszolni, menjen el. De igazad van... Ilyenkor azt kell csinálni,hogy el kell játszani két különböző embert,és káromkodásokat kell írni.
Nem te voltál véletlenül ha ennyire véded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!