Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapesten, Váci út - Dózsa...

Budapesten, Váci út - Dózsa György út sarkán rosszul emlékszem vagy volt régebben egy magas épület ami most nincs ott?

Figyelt kérdés
Nagyon fura, az életemet rá merném tenni hogy a Városliget felőle ha jön fel az ember a Váci útig a Dózsa György úton, ott volt egy magas, így saccra 60-70 méter körüli irodaház, talán vízmű vagy elektromos művek vagy ilyesmi volt benne, nekem így rémlik. Viszont most, 2021-ben nincs ott ilyen, lehetséges hogy keverem valamivel? Mert nekem nagyon tisztán ez a helyszín van meg annak az épületnek a helyszíneként, láttam is élőben többször ha nem csal az emlékezete, de most tisztán nincs ott, fura is volt hogy amikor a Vácin jöttem befelé a Westend irányába, elhagytam a József Attila Színházat, vártam hogy majd balra ott lesz, aztán azon kaptam magam hogy a sok új irodaépület után hirtelen egyszer csak a lehel piac jön, utána meg a templom és a Westend, de ez az épület nem volt ott a kettő között. Most meghülyültem, vagy eltűnt onnét egy épület?

2021. aug. 5. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem emlékszel rosszul. Rá néztem Google Earthben és "visszamentem az időben". 2019. augusztusában még ott volt.
2021. aug. 5. 02:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elektromos művek irodaépülete állt ott, a másik oldalon meg az Ibis Hotel
2021. aug. 5. 06:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ibis hotel korabban Volga szalloda volt.
2021. aug. 5. 06:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Vízművek székháza volt ott.
2021. aug. 5. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Másodikban hülyeséget írtam. Vízművek volt valóban.

Vele szemben volt az elektromos művek.

2021. aug. 5. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem tévedtem. De az az épület hova tűnt? Leomlott? Vagy elbontották? Miért?
2021. aug. 5. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Új iroda épült a helyén. A szálloda helyén meg irodaház. Mögötte Suzuki Pest volt, és annak a területén a mi terepfutós boltunk.

Egyszer csak jött egy figura, hogy ő a tulaj, bontani fognak, és menjünk máshova. Az autószalont és szervizt is ilyen kurtán-furcsán tessékelték ki, ha jól tudom.

Rossz nyelvek szerint megéri irodaházakat építeni Pesten, akkor is, ha nem lehet kiadni.

2021. aug. 5. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja akkor értem, gondolom valami fideszes haver akiknek mindent lehet...
2021. aug. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!