FIUK! Mennyi sminket viseltek el/ szerettek egy lányon? Vagy a körmön is esetleg.
Hát látod másoknak már az is baj ha normálisan probálok valakivel kommunikálni.Mindegy ha ö ezt élvezi én nem foglalkozok vele...
Nah de valahova csak jársz tán... azért azt nem hiszem hogy 17 éves csajszi mindig otthon üljön és sose mennyen el sehova:D Vagy sportolsz valamit? vagy valami más hobbid van?:)
nem nemsporolok semmitXD nem szoktam buliba járni. nyitott csajszi vagyok.. dee nem az énvilágom a bulizás:D
de beakarok álni kosárra :D. igen 17 éves létemre nemjárok bulizni:D utálok a sok piaszagu hányás mellet "táncolni"XD
háát amelett hogy nyitott vagy eléggé határozott is:D
Hát nem tudom hogy merre laksz?8-) de azért vannak igényes bulizohelyek is vagylegalábbis én ismerek ilyeneket:p
értem...
látom nem nagyon akarsz ismerkedeni:S persze megértelek.
azért legjobbakat kívánom neked! Nah szioka.
hmmm..:S hát az elég messze van:(
Én Debrecentöl lakom pár km-re egy kis városban. De ha valamikor debiben jársz szolj és elviszlek egy igényes bulizohelyre:p :D
am 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!