A fülhalgatóim folyamatosan elromlanak kb 1-2 hónap után.Mit csináljak?
Próbáld ki a vezeték nélküli fülhallgatót. Nekem ez hozta meg a megváltást. Főleg ha telefonon hallgatsz zenét.
Kicsit drágább beruhazas elsőre, de tovább bírja mint a vezetékes és pár éven(2-3) belül meg igazából behozza az árát. Mondjuk attól is függ, hogy mennyiért veszed.
Hát ennyi pénzért ne várj tartós dolgot. A legolcsóbb fülhallgató, amit érdemes megvenni, az a Hamának az ilyen fülesei: [link]
Ebből van 2000 Ft-os változat, annak már majdnem olyan hangzása van, mint egy 3000-4000 Ft-os JBL-nek.
De még ez is tönkremegy 1-2 hónap alatt, ha mondjuk zsebben hordott telefonba dugva használod, mint ahogy én is.
Ha 1-2 hónapig bírja egy füles nálad, akkor bármilyet veszel, tönkremegy, mert nem vigyázol rá elégge.
Nekem volt olyan fülesem, hogy a fél gimit vele jártam, vittem suliba, kirándulni, stb. Odaadtam anyámnak, fél év alatt kicsinálta. Vannak akiknek valami szuperképességük van az ilyesmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!