Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért útálják annyira Yungbludot?

The_football_is_all kérdése:

Miért útálják annyira Yungbludot?

Figyelt kérdés
Nem értem miért utálják annyira mikor kicsit sem ismerik... Az oké hogy a zenéje nem tetszik mindenkinek de olyanok szidják akik picit sem ismerik...
2021. aug. 3. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Ammeg mi a gyász?
2021. aug. 4. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
En pedig pont azt tapasztaltam, hogy aki itt M.O-n egyáltalán ismeri, oda van érte, vagy semlegeseden vélekedik róla.
2021. szept. 4. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, jó zenét csinál és érdekes embernek tűnik.
2021. okt. 2. 20:58
 4/4 anonim válasza:
100%
Azért utálják annyian mert ő jó értelemben "fura" és ezt sokan nem fogadják el . És van a kinézete is és hogy a koncertjein legtöbbször szoknyában van ,ez az emberek nem nézik jó szemmel és ocsmánynak tartják . Nekem persze ez természetes (a kinézete és az öltözködése és jelleme)De vannak a rajongói akik akik épen az ők és mások elfogadására várnak és a legtöbben szoronganak a magánytol és a kiközösítéstől mert lmbtq tagok ágy nem olyanok mint a többi ember ,olyanok mint yungblud "furák" és Yungblud közösségében a BHC (blach hearts club) ban elfogadásra és szeretetre találnak .és még sosolhatnék ezt azt . Köszönöm 🥰🥰🥰🥰🥰 Én nagyon szeretem yungbludot és a BHC közösségét
2021. okt. 4. 05:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!