Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok valamit, amitől...

Mondanátok valamit, amitől megjön a kedvem holnap reggel a takarításhoz?

Figyelt kérdés
Holnap össze kéne pakolnom a szobám ,de olyan szinten, hogy szekrényeket kipakolni, lomtalanítani stb stb... :S semmi kedvem wáááá...
2010. aug. 28. 19:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
De gondolj bele, hogy utánna milyen jó érzés lesz végignézni a szép tiszta, rendezett szobán!!!!
2010. aug. 28. 19:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nemsokára pókok, bogarak fognak betelepedni, hogyha nem takarítod ki. Undorító lesz a szobád és már neked sem lesz gusztusod bemenni.

De ha kitakarítasz nem kell attól félned, hogyha benyúlsz a szekrénybe pókok fognak mászkálni a cuccaidon.

2010. aug. 28. 19:28
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra a mukira, aki 4:30-kor felkel, hogy bemenjen reggel 6-ra délelőttös műszakba a koszos, büdös gyárba. Megvan? Most képzeld el, neked milyen jó, hogy nem kell, és pakold csak ki nyugodtan azokat a szekrényeket :)
2010. aug. 28. 19:32
 4/22 A kérdező kommentje:

ezek jók, köszi :)

jöhetnek még, ha van valakinek ötlete :)

2010. aug. 28. 21:24
 5/22 anonim ***** válasza:
zsarold meg anyádat valamivel :DD
2010. aug. 28. 21:33
 6/22 A kérdező kommentje:

attól miért jönne meg?

amúgy elvileg segíteni fog, mert itt már 12 éve csak gyűlik a lom, és csak gyűlik, gyűlik.... wááá

2010. aug. 28. 21:35
 7/22 anonim ***** válasza:

12 éve? Már bocs, de hogy bírtadeddig? OMG !

Remélem már takarítassz!

2010. aug. 29. 09:45
 8/22 A kérdező kommentje:

nem jött ma össze a takarítás, egyéb okok miatt... :S

amúgy csak régi játékok meg ilyen kisebb kacatok vannak a szekrényben...szóval nem is látható meg semmi, csak valamelyik nap elkezdtünk nagytakarítást csinálni itthon, aztán gondoltam kiürítem azt a szekrényt is...

2010. aug. 29. 09:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Na, tesség itt ülsz.... Óóóóóó te kis lustika.
2010. aug. 29. 10:03
 10/22 A kérdező kommentje:

lusta is vagyok, de már neki álltam volna, ha lehetne...de vendégünk van és nem akarok itt rámolni, meg egyedül nehéz lenne... :S

ráadásul nemsokára mennem kell itthonról, és addigra tuti nem fejezném be..úgyhogy áttolódott csütörtökre ez az egész.... :( (jó lett volna ma túlesni rajta)

2010. aug. 29. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!