Mondanátok valamit, amitől megjön a kedvem holnap reggel a takarításhoz?
Nemsokára pókok, bogarak fognak betelepedni, hogyha nem takarítod ki. Undorító lesz a szobád és már neked sem lesz gusztusod bemenni.
De ha kitakarítasz nem kell attól félned, hogyha benyúlsz a szekrénybe pókok fognak mászkálni a cuccaidon.
ezek jók, köszi :)
jöhetnek még, ha van valakinek ötlete :)
attól miért jönne meg?
amúgy elvileg segíteni fog, mert itt már 12 éve csak gyűlik a lom, és csak gyűlik, gyűlik.... wááá
12 éve? Már bocs, de hogy bírtadeddig? OMG !
Remélem már takarítassz!
nem jött ma össze a takarítás, egyéb okok miatt... :S
amúgy csak régi játékok meg ilyen kisebb kacatok vannak a szekrényben...szóval nem is látható meg semmi, csak valamelyik nap elkezdtünk nagytakarítást csinálni itthon, aztán gondoltam kiürítem azt a szekrényt is...
lusta is vagyok, de már neki álltam volna, ha lehetne...de vendégünk van és nem akarok itt rámolni, meg egyedül nehéz lenne... :S
ráadásul nemsokára mennem kell itthonról, és addigra tuti nem fejezném be..úgyhogy áttolódott csütörtökre ez az egész.... :( (jó lett volna ma túlesni rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!