Milyen puskát légpuskát ajánlanátok célba lövésre?
30-40 méteres lövészethez komoly puska kell, legalábbis ha pontos lövéseket szeretnél leadni... a PCP-t felejtsd el mert 180-200 ezer ft körül kezdődnek a normálisak és akkor a pumpa meg az ilyen apróságok plusz sok sok 10.000ft.
Amit ajánlanék az a Weihrauch HW50 és hozzá mindenképp egy gyári rugót illetve kizárólag JSB Exact 0.547g-os lövedéket. Ez a szett 120.000ft magasságába összehozható, ha használtan veszed a puskát akkor pedig jóval olcsóbban is megoldható. Ezzel a szettel biztos hogy csalódásmentesen fog menni a 40 méteres célba lövészet, tapasztalatból mondom. Na meg a Weihrauch puskák lényegében egy életre szólnak. Ha bármilyen egyéb kérdésed lenne írj nyugodtan nekem üzenetet.
A probléma azzal van hogy 7,5J re van lekorlátozva itthon márkától függetlenül. azzal meg 30-40 re pontot lőni nem fogsz tudni.
Amit az #1-es ír hogy szerzel hozzá gyári rugót az illegális. Értem én hogy sokan csinálják de hogy lehetsz ennyire hülye hogy nyilvános fórumon leírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!