Hogy reagálna az emberiség, ha elkerülhetetlen lenne a világ vége?
Jönne egy meteor pl. és nem lehetne védekezni, ez nyilvánvaló lenne, kevés lenne az idő, túl nagy a becsapodás stb.
Mindmeghalnánk kb 1 hónap múlva. Hogy reagálna az emberiség? Te mit tennél?
Sokféleképpen.
Egyesek nem hinnék el, azt mondanák, hogy csak hazudnak megint.
Mások imádkoznának.
Megint mások még gyorsan elmennének oda, ahová mindig is vágytak.
Lennének, akik végig rettegnének.
És lennének a közönyösek, akiket nem érdekelne ez a hír.
Összeomlanna minden, nem?
Közbiztonság
Légitársaságok
Éttermek
Boltok
Stb.
Mindenki az egyéni vágyait akarná megvalósítani, csak a legelkötelezetebb maradnának szolgálatában
Nekem a Képlet vége tetszik/jut eszembe. Az emberek szaladgálnak mindenfelé. Lopnak, ölnek. A baleseteteknél a hatóságok/mentősök/tűzoltók próbálják tenni a dolgukat, de ugye erőn felül megy ez. Egy idő után nekik is elegük lesz, besokallnak. Rájönnek, hogy mindegy. A tőzsde -amint értesítik érdemben a lakosságot- összeomlik. Leáll minden.
1#
Lehet:D Soros volt. Feriék tehetnek az egészről, stb. Közben meg ők mennének először az óvóhelyekre.
Én azt mondom, ha minden mindegy, akkor le lehet ülni, el lehet szívni azt a szivart (vagy kettőt). Meg lehet inni a söröcskét/borocskát. Jöhet a zöld is. És ilyen illuminált, betépett állapotban már nem olyan kellemetlen a világvége. Csak mondom, én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!